За нас

БАЛКАН ВИП ТУРС” ООД е  лицензиран туроператор  с удостоверение за регистрация № РКК-01-05862. Компанията е основана през 1992г. Фирмата е съосновател на националното сдружение на туристическите агенции - БАТА и инициатор за учредяването на Съвета по туризъм Пловдив и техен активен член.

В офиса на фирмата ще Ви посрещне екип от квалифицирани специалисти с богат опит в областта на туризма. Повече от двадесет години “Балкан Вип Турс” успешно се представя както на българския, така и на международния туристически пазар. Признание за показания висок професионализъм и всеотдайност при обслужването на клиентите през годините е отличаването на фирмата с “АГЕНТ НА ГОДИНАТА “ за 2006 година.

 

“Основната дейност на туристическата агенция е формирана от мотото “ПЛОВДИВ – ГРАД ЗА ТУРИЗЪМ И БИЗНЕС”

Офисът на фирмата се намира в град Пловдив на ул. "Христо Дюкмеджиев" 23 (кв. Капана). Фирмата с успех предоставя туристически услуги също и на участниците в организираните конгресни прояви , симпозиуми и бизнес срещи. Организираме вашите коропоративни събития от настаняване, наем на зали и оборудване до съпътстваща туристическа и културна програма и транспорт.

За всички посетители на град Пловдив с удоволствие предоставяме:

- екскурзоводско обслужване на основните западни езици, както за групи така и за индивидуални туристи

- настаняване в Пловдив на най-добри цени

- еднодневни екскурзии в Пловдив и региона 

- транспорт, трансфери и други 

БАЛКАН ВИП ТУРС организира и посещения на панаири и изложби в чужбина за българските фирми по поръчка. За всички , които желаят да пътуват в чужбина индивидуално, предоставяме специални цени за хотелско настаняване по целия свят.

Опирайки се на стабилни партньори, разчитайки на опита и професионализма, ние винаги можем да предложим най-доброто, задоволявайки максимално потребностите на своите клиенти.